populair Internet


Ik denk dat ik de laatste keer zonder Internet waarschijnlijk niet kon. Internet is tegenwoordig erg belangrijk. Of denk je dat het het tegenovergestelde is? Denk je dat mensen lang zonder Internet kunnen? Als het aan mij was, bijvoorbeeld, als het internet ergens ter wereld 1 maand uit was, zou het me absoluut niet schelen. Zoals we allemaal weten is de wereld niet compleet zonder Internet. Omdat veel systemen en andere machines en gereedschappen alleen werken volgens het principe dat het Internet werkt. Toen dacht ik bij mezelf, bijvoorbeeld, dat het niet uit den boze zou zijn, zelfs als mensen af en toe een digitale detox zouden doen. Weet jij wat een digitale detox is?

Internet je velmi oblíbený.

digitale detox is als gewoon ontspannen van het hebben van iets elektrisch of het Internet, enz. Ik heb mezelf altijd verteld dat in plaats van verslaafd te zijn aan Internet en computers in het algemeen, ik altijd liever minstens twee dagen per week een volledige detox heb, een volledige rust van alle machines en gereedschappen, inclusief mobiele telefoons. Natuurlijk heb ik zo \’ n telefoon als ik moet bellen, maar ik ga helemaal niet naar games of internet. En zo verder. Zelf heb ik ooit aan een universiteit gestudeerd. En ik gebruikte ook veel computers omdat er een coronavirus was en er geen andere manier was om online les te geven.

Počítače jsou populární.

en net op dat moment, toen het onderwijs online was, bijvoorbeeld vanwege het coronavirus, gebruiken veel mensen, vooral jonge kinderen, over het algemeen computers en YI, zodat als ik een kind had dat ik nog niet heb, hij er niet op zou vertrouwen, zodat hij maximaal 1 dag achter een computer of op Internet zou doorbrengen. Leg hem uit dat het 2 uur zal duren. Maar natuurlijk moet het kind liever buiten zijn met vrienden en sporten. Ik zou nooit willen dat een kind een computer of Internet niet leuk zou vinden boven iets dat normaal zou doen, zoals spelletjes voor kinderen of buiten rennen.