Šumava verveelt zich nooit


Wilt u naar het maagdelijke natuurlijke eiland reizen, dat letterlijk fungeert als een reinigend regenererend bad, niet alleen voor het lichaam maar ook voor de ziel? Dus pak zeker weefgetouwen, koffers, kinderen, fietsen, scooters, trekkingstokjes en ga naarŠumava. Weekends zijn goed, maar zeker niet genoeg.Plan hier een vakantie.Het is een unieke schat van de natuur, mysterieuze bossen, stromende beekjes, rivieren en natuurpaden. Het oude Šumava-bos verbergt vele schoonheden die eeuwenlang voor mensen verborgen zijn geweest. Misschien vanwege het feit dat er hier een hard leven is, en ook macht bracht geen grote rijkdom. De waarde ervan was verborgen in de bomen en schatten die de aarde haar zelf gaf. Maar dit beschermde het tegen de bouw van spoorwegen, fabrieken, mijnen en smelterijen. Dankzij dit kun je het zelfs vandaag nog bewonderen, zelfs als de schorskever zijn schoonheid heeft verloren na een beetje veroudering.
hrad kašperk

vooruitgang kan niet worden gestopt

helaas heeft de beschaving deze plaatsen ook bereikt, dus in verschillende delenbegonnen verschillende attracties te verschijnenin de vorm van moderne skigebieden, waterparken, touwcentra, watersportcentra, enz.Gelukkig wordt de innerlijke schoonheid nog steeds bewaard en bewonderd door velen, want deze hobby \’ s vinden plaats aan de voet van het Boheemse Woud. Maar om andere fans tevreden te stellen, kunnen ze kastelen, paleizen, kloosters en verschillende musea verkennen voor verandering. Ze kunnen in de voetsporen treden van sprookjes en historische plaatsen bezoeken.
křižovatka u lesa

Dit is echt de moeite waard

Kashperk, Dit is het 2e hoogste kasteel in Bohemen. Onlangs werd hij beroemd om het sprookje “Engel van de Heer”, maar ook het prachtige landschap van het Šumava-landschap zal niet worden vergeten.

[34] Dit is het grootste meer van ons land. Het is een overblijfsel van oude gletsjers. Het kreeg zijn naam van het niveau van acteren in donkere kleuren. Geen wonder dat hier al eeuwenlang een hoge laag slib zich op de bodem ophoopt. Natuurlijk zijn er veel mysterieuze legendes verbonden met het meer, en velen werden erdoor geïnspireerd. En dit is maar een kleine smaak. Degenen die ooit Šumavahebben bezocht, zullen natuurlijk blij zijn om terug te keren naar deze plaatsen, omdat ze de mooiste ervaring hadden.