krullen – het modieuze gezicht van Gezondheid


Kadečáveknot een nieuw geteelde of genetisch gemodificeerde groente. Het is slechts een van de variëteiten van groene Cranberries. Momenteel is het een modieuze plant,maar de wereld kent het alleen al lang. Waarschijnlijk werd het in de Middeleeuwen door de UE gegeten en voor de boeren was het typisch voedsel. Op dit moment zijn er echter verschillende variëteiten van deze groente op de markt, die voorheen niet aanwezig waren. Boerenkool moet rechte of golvende bladeren hebben (zoals een decoratieve salade). Hoewel de donkergroene versie het populairst is, is er ook een roze variant van deze groente.

odrůdy kadeřávku

variëteiten van bessen verschillen niet alleen in kleur, エールalso smaak: sommige zijn mals, anderen hebben een lichte bitterheid. オベクニェ・チャトナジ・ヤコシュペナート、サラート・イ・ゼリ。 Kadečávek is niet alleen te vinden op een bord of in een groentepot, maar ook in een bloempot. ヤーコ・オズドバはキティック・ジャコ・オズドバである。
kadeřávek v míse

het is echt een vitamine bom:

·uitstekende bronnen van ijzer, calcium, fosfor en paardenstaart

·ストトスト-ナ-ーータカンン,

·bevat vitamine K, B en e groepen

·het heeft veel vitamine C-een kopje rauwe kool bevat en70 % van de dagelijkse behoeften.

·bevat sulforafaan, dat antibacteriële werking heeft, vernietigt bacteriën die maagzweren veroorzaken

·Het is rijk aan chlorofyl – een rem op de transformatie van gezonde cellen in kankercellen

·dit is een zeer caloriearme groente-100g bevat slechts 29kcal.

Het is altijd de moeite waard om bij de hand te houden

niet alleen als basis voor voedsel (bijvoorbeeld in de vorm van salades), maar ook als aanvulling op verschillende gerechten en snacks zoals spinazie, je kunt het combineren met een massa vlees voor gevogelte gehaktballen of een ei voor een omelet. U kunt ook de volgende methoden gebruiken: *********** het kan rauw worden gegeten, gebakken, gebakken, gekookt (net als elke andere kool), toegevoegd aan soepen of gemaakt in cocktails.

opslaglocatie

Het is het beste om het te bedekken met een vochtige doek, papieren handdoek of doe het in een geperforeerde folie en laat het in de koelkast op de onderste plank. Dan gaan ze gemakkelijk meerdere dagen mee.

.