Redundant winkelen


mensen kopen op verschillende manieren en volgens verschillende gewoonten. We hebben deze gewoonten in de kindertijd voornamelijk van ouders, enz. Vandaag de dag is de manier waarop we winkelen drastisch veranderd. We weten nu hoeveel onze planeet wordt overspoeld met het afval dat we produceren, en hoeveel dit afval het leven om ons heen vernietigt, dieren sterven, bossen worden gekapt, enz. Het zou een grote waarschuwing voor ons moeten zijn dat er iets moet worden veranderd en dat iedereen zelf kan beginnen. Als u bijvoorbeeld gaat winkelen, vergeet dan niet om een doekzak of net van huis mee te nemen. Het is ook de moeite waard om na te denken of het echt nodig is om een wegwerp plastic zak in de winkel te nemen, bijvoorbeeld voor groenten en fruit. Ik denk niet dat het echt nodig is.
nákupní vozík
Een andere veel voorkomende fout bij het winkelen is niet om te vergelijken wat je nodig hebt of een lijst in je hoofd te maken, maar om impulsief te kopen en daadwerkelijk nodig te hebben dit kan gemakkelijk worden geëlimineerd door je voor te bereiden om al thuis te kopen.1 Kijk naar wat er ontbreekt en schrijf het op. Je vraagt je misschien af wat voor kwaad we doen als we meer kopen. In feite zie ik er geen voordelen aan. Gooi ongebruikt voedsel weg omdat er meer geld wordt uitgegeven en je het niet kunt consumeren voordat de houdbaarheid afloopt of het bederft. Het weggooien van voedsel is een enorme verspilling, en dit is verre van de ideale oplossing.
Een andere factor om rekening mee te houden bij het winkelen is het kiezen van lokaal eten.1 Deze maatregel zal niet alleen onze economie helpen, want het is beter om boeren en kleine boerderijen in ons land te ondersteunen dan om voedsel van de helft van de aarde te importeren, wat talloze energie en kosten vereist.
nákupní regály
winkelen is een manier om ons milieu een beetje te verbeteren, en ik denk dat het een verandering is die het overwegen waard is.