Help je kind zijn eigen stijl te vinden


mode is zeer variabel en er zijn altijd verschillende stijlen in het spel van individu tot individu. In oversized modewinkels ontmoet je meestal mensen die deze mode dragen. In het herentoilet kiezen mannen, en in het damestoilet kiezen vrouwen. Maar waarom ontmoeten we meestal moeders op de kinderafdeling, die kleding kiezen voor kinderen ouder dan 10 jaar? Kleding is een deel van onszelf en onze stijl weerspiegelt onze smaak, interesses en karakter. Probeer kinderen te helpen opgroeien en hun eigen stijl te vinden. hoe gaat het?

dítě s kloboukem

een 3-jarig kind weet al wat hij leuk vindt en wat niet. Op dit punt is het het beste om te beginnen, maar voorzichtig. Wanneer je zijn kleren gaat voorbereiden voor de volgende dag, bijvoorbeeld op de kleuterschool, neem het dan mee en probeer hem aan te moedigen om zelf te kiezen en je kunt hem helpen door hem te vertellen het T-shirt en de broek te vinden die hij de volgende dag wil dragen. Natuurlijk, als je in eerste instantie niet naar de kinderkamer wilt komen gekleed als een clown of naar het zwembad wilt gaan in een warm pak, dan moet je het regisseren. Geleidelijk aan, totdat hij leert hoe hij kleding correct moet kiezen, blijft het alleen over om deze zorg aan hem over te laten en voortdurend te controleren of degene die hij heeft gekozen geschikt is. Of vergeet niet om alles met hem te bespreken en te vragen waarom hij dit werk leuk vindt en hoe het past.

samen winkelen

moeders die de voorkeuren van hun kinderen goed kennen of zelf willen beoordelen, gaan meestal alleen winkelen en komen met verrassingen thuis. Verrassingen in de vorm van een nieuwe jurk of pet zijn geenszins uitgesloten, maar de basis moet door het kind zelf worden gecreëerd. Net als bij het bereiden van kleding, laat hem kiezen. Neem hem eerst mee naar de stand met wat hij aan de garderobe moet toevoegen (joggingbroek, T-shirts)…Maar laat de keuze aan hem over en laat hem ook uitleggen wat hij er leuk aan vindt. Dit is een uniek wezen en de stijl van uw kind valt misschien niet samen met uw stijl, maar opgemerkt moet worden dat het niet meteen verkeerd is.

holčička na schodech

productie

is niet uit de vraag, noch laat hem proberen zijn eigen stijl. Je kunt een effen wit T-shirt kopen met de kleur van de stof en het kind dit T-shirt laten schilderen. Probeer ook batik, naaiknopen, kralen en strijkijzers (natuurlijk moet je hem helpen om blessures te voorkomen).